Uporabniki slušnih aparatov so dokazano srečnejši in bolj zdravi

Prepričani smo, da se je z okvaro sluha najbolje spopasti skupaj. Želimo vam pomagati v tem stresnem in težkem obdobju. Če je bila pri vas ugotovljena okvara sluha ali pa sumite, da jo imate, imamo za vas dobro novico: slušni aparati Beltone vam lahko pomagajo na poti do boljšega sluha.

Bolj kot kdajkoli prej je pomembno, da slišite, o čem je govora in kaj se dogaja. Če spadate med osebe, ki trpijo za okvaro sluha, se pri podjetju Bonus zavedamo, da se soočate z dodatnimi težavami. A ne pozabite, da niste sami.

Slušni aparati dokazano izboljšajo kakovost življenja oseb z okvaro sluha

Slušni aparati lahko stanje izboljšajo, še posebej, če najdete prave pripomočke in prejmete pravo pomoč pri njihovi nastavitvi. Slušni aparati sicer okvare sluha ne morejo ozdraviti, lahko pa preprečijo njeno poslabšanje in izboljšajo kakovost vašega sluha.

Poleg tega je znanost dokazala, da lahko slušni aparati bistveno izboljšajo kakovost življenja oseb z okvaro sluha. Po podatkih inštituta Better Hearing Institute osem od desetih uporabnikov slušnih aparatov pravi, da so zadovoljni s spremembami, ki jih je v njihovo življenje prinesel slušni aparat.

Katere spremembe opazijo uporabniki slušnih aparatov?

Uporabniki slušnih aparatov so opazili:

  • večji občutek nadzora in samostojnosti;
  • izboljšanje počutja, zmanjšanje negativnih čustvenih posledic izgube sluha, kot sta depresija in tesnoba;
  • boljše odnose z bližnjimi, zmanjšanje socialne izolacije;
  • večjo sposobnost ustvarjanja dohodka, saj omogoča večjo produktivnost na delovnem mestu.

Kakšne so posledice nezdravljene okvare sluha?

Boljši sluh pomeni boljše življenje, nezdravljena okvara sluha pa lahko negativno vpliva na vašo kakovost življenja. Posledice so lahko veliko hujše kot to, da v pogovorih preslišite nekaj besed in morate sogovornike prositi, naj jih ponovijo. Nezmožnost jasnega razločevanja besed lahko negativno vpliva na vaše družinsko, družabno in poklicno življenje ter škoduje vašemu zdravju.

Ne odlašajte in se takoj podajte na pot do boljšega sluha!

Pri podjetju Bonus vam želimo pomagati, da naredite prvi korak na poti do boljšega sluha. 

Svoj sluh lahko preverite kar iz udobja lastnega doma z našim hitrim in brezplačnim spletnim testom sluha ali pa se naročite na brezplačno meritev sluha v Postojni ali Novi Gorici. Za termin nas kontaktirajte:

Le tako bomo lahko strokovno ocenili stopnjo vaše okvare sluha in vam predlagali rešitve za boljši sluh.