STROKOVNJAKI ZA SLUH

Vas težave s sluhom obremenjujejo? Lahko je drugače!

Pokličite nas in se naročite na brezplačen posvet in test sluha v naši poslovalnici.
Strokovnjaki za sluh z več 10-letnimi izkušnjami vas bodo pregledali, vam svetovali in skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev za vaše težave. Lahko tudi, da boste pri nas ugotovili, da težava tiši kje drugje in vam slušni aparat v tem primeru odsvetujemo.

Odlikuje nas: strokovnost, transparentnost, iskrenost in čut za ljudi.

Za vas smo vsak delovnik dosegljivi na dveh telefonskih številkah:

05 393 6775 ali
031 601 581

Pokličite čimprej, da skupaj najdemo rešitev za vaše težave s sluhom!

Kje nas najdete?

v Novi Gorici

Nahajamo se na zadnjem semaforiziranem križišču pred železniško postajo, poleg sedeža Elektro Primorske, nasproti nas je trgovina MIK Celje (včasih poznana kot stavba stare carinarnice).

v Postojni

Nahajamo se v stavbi kulturnega doma v Centru Vitalis (optika), poleg je trafika 3DVA (Loterija Slovenije) ter bar Calmas Cafe, nasproti- na drugi strani ceste pa papirnica Kocka Scripta.

Izkušnje naših strank

Kakšna je cena takšnega aparata?

Slušni aparati so dosegljivi vsakomur! V naši ponudbi imamo 5 različnih kategorij slušnih aparatov, ki se razlikujejo po funkcionalnostih, obliki in ceni. Cenovni razpon slušnih aparatov (v ceno je vključen prvi obisk in pregled z meritvijo sluha, pogovor in svetovanje ter vse nastavitve slušnega aparata, tudi po opravljenem nakupu) je zelo velik, standardni slušni aparat lahko dobite brezplačno, nadstandardni pa že od 180€ naprej.

Moram slušni aparat financirati sam, ali mi ga krije zavarovanje?

Standarden slušni aparat lahko dobite brezplačno z naročilnico ZZZS-ja. Brezplačno vam pripada: prvi obisk, meritev sluha, pogovor, posvet in vse nastavitve pred in po nakupu. Zagotavljamo, da skritih stroškov tukaj ni. Nadstandardne različice slušnih aparatov pa so plačljive, cene se začnejo že od 180 € naprej, ampak …

Prepričanje, da nam bodo samo dragi aparati pomagali, je napačno. Nekdo, ki večino časa preživi doma, s svojimi najbližjimi, ali dneve preživlja zunaj na vrtu, bo zagotovo zadovoljen tudi s cenovno ugodnejšimi aparati, ki jih lahko dobi tudi brezplačno na naročilnico ZZZS.

Na drugi strani pa bo zahtevnejši uporabnik, ki se dnevno sooča z različnimi situacijami, zagotovo videl prednosti in korist vseh dodatnih funkcij, ki jih aparati visoko cenovnega razreda ponujajo.

Izkušnja uporabe slušnega aparata v realnem življenju pred nakupom je neprecenljiva, tako najbolje vidimo, katere funkcionalnosti resnično potrebujemo in kateri modeli nam ustrezajo.

Zato lahko z naročilnico ZZZS, ki jo izda ORL specialist, pred nakupom brezplačno in neobvezujoče preizkusite različne slušne aparate, v vseh cenovnih razredih, brez obveze, da aparat nato tudi kupite.

3-mesečni BREZPLAČNI preizkus

Ker se zavedamo, kako težko je sprejeti odločitev za slušni aparat, smo za vas pripravili posebno ugodnost. Izbran slušni aparat bomo tehnično nastavili glede na vaše potrebe in kar 3 mesece, ga boste brez kakršnihkoli stroškov, preizkušali na domu. V preizkusnem obdobju ste vabljeni na dodatne kontrole, da lahko slu?ni aparat postopoma nastavljamo glede na vašo okvaro in občutke. V primeru, da s storitvijo ali rezultatom ne boste zadovoljni, lahko slušni aparat po 3 mesecih vrnete, brez dodatnih stroškov. Če ste z njim zadovoljni pa ga prejmete v trajno last.

Je slušni aparat primeren za vas?

 • imate težave pri telefonskih pogovorih,
 • vam je v družbi neprijetno, ker ne slišite vsega, 
 • ne zmorete več obiskovati kulturnih prireditev, zaradi težave s sluhom,
 • se izogibate komunikaciji z drugimi,
 • iščete brezplačno ali poceni rešitev za vaš sluh.

Kaj lahko pričakujete od slušnega aparata?

 • Izboljšanje sluha ter s tem bolj zdravo, aktivno in kvalitetno življenje.
 • Nič šumenja, brnenja ali piskanja v ušesih.
 • Prijetno, nemoteče nošenje, zaradi ergonomske oblike sploh ne boste vedeli, da ga imate v ušesu.
 • Slušni aparat je prikrit in ga večina sploh ne bo opazila.
 • Konec neprijetnih situacij v družbi.
 • Zaznavanje vseh zvočnih signalov in dogajanja okoli vas.
 • Aktivnejšo vlogo v družbi.
 • Prijetnejšo komunikacijo.
 • Samostojnost v življenju in konec omejitvam.

Niste prepričani, če potrebujete slušni aparat?

Če niste prepričani, ali slušni aparat sploh potrebujete imamo za vas dve rešitvi. Ena je test sluha na spletu (zahteva mirno okolje in slušalke), druga pa je brezplačen test sluha pri nas! Na test sluha se enostavno naročite preko telefonske številke, pričakamo pa vas nasmejanih ust, pripravljeni, da vam razložimo celoten postopek, vas skozi njega vodimo in se vam 100 % posvetimo. Odlikuje nas prijaznost, spoštljivost in topel odnos do strank.

4.000 +

strankam smo pomagali do sluha

15 +

let izkušenj

brezplačen

test sluha in kar 3-mesečni preizkus na domu

Kdo smo in kaj nas žene?

Spoznajte našo izkušeno, strokovno in prijetno ekipo, ki je zadnjih več kot 10 let vlagala v izobraževanje in razvoj, da vam sedaj lahko ponudi samo najbojlše. Smo družinsko podjetje Bonus d.o.o., ki je polno entuzijazma in energije, predvsem pa iskrene želje, da pomagamo ljudem slišati bolje. Odlikuje nas prijetnost, prijaznost, spoštljivost in topel odnos s strankami.

Pomembno nam je vaše zaupanje in vedno iščemo rešitev, ki bo najboljša za vas!

Peter Stantič

Nika Brajdih

Ana

Zakaj izbrati slušni center Bonus?

Brezplačna kontrola sluha

Kakovostne rešitve za boljši sluh in individualno svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Lasten laboratorij za prilagajanje slušnih aparatov in izdelavo slušnih aparatov po meri.

Kakovostni slušni aparati Beltone vseh cenovnih razredov z možnostjo 3-mesečnega brezplačnega preizkusa.

Podpora pri vzdrževanju in servisiranju slušnih aparatov.

Slušni aparati Beltone

Spoznajte slušne aparate Beltone, ki imajo že 75-letno tradicijo pri raziskovanju in razvoju produktov za reševanje težav s sluhom.

RELY

Naj vas okvara sluha ne ovira v
življenju – Beltone Rely je tukaj
da vam omogoči kvaliteten sluh
po dostopni ceni

AMAZE

Beltone Amaze je namenjen
zahtevnejšim uporabnikom, saj je
izdelan na podlagi najsodobnejše
in najhitrejše tehnologije, ki nam
omogoča bolj čist, poln in
bogatejši zvok v vsaki situaciji.

IMAGINE

Beltone Imagine s svojim
inovativnim pristopom dviga
standarde na višjo raven – nova
slušna tehnologija omogoča
vrhunsko kakovost zvoka,
popolno razumevanje okolice in
še boljše prepoznavanje govora
kot doslej. Z možnostjo polnilnih
baterij tako pri za-učesnih kot
v-ušesnih modelih, povezljivost z
ostalimi napravami, tehnična
podpora 24/7.

ACHIEVE

Beltone Achieve je najnovejši model v naši ponudbi, ki
dokazano izboljša razmevanje
govora tudi v najzahtevnejših
situacijah za 150%. Ergonomska
oblika se odlično prilega ušesu,
ker je odporen proti vodi in
potenju pa vas bo spremljal na
ćisto vsakem koraku!

Niste prepričani, kateri bi bil najboljši za vas?

Zato smo tukaj mi. Ob obisku vam bomo podrobneje razložili razlike, cenovne razpone, vam jih predali na preizkus ter vam pomagali najti rešitev, ki bo najboljša za vas.

Pogosta vprašanja in odgovori

Slušni aparati so dosegljivi vsakomur! V naši ponudbi imamo 5 različnih kategorij slušnih aparatov, ki se razlikujejo po funkcijah, obliki in ceni. Cenovni razpon slušnih aparatov je zelo velik. Standardni slušni aparat lahko dobite brezplačno, nadstandardni pa že od 180 € naprej. 

V ceno je vključen prvi obisk in pregled z meritvijo sluha, pogovor in svetovanje ter vse nastavitve slušnega aparata, tudi po opravljenem nakupu.

Prepričanje, da nam bodo samo dragi aparati pomagali, je napačno. Nekdo, ki večino časa preživi doma, s svojimi najbližjimi, ali dneve preživlja zunaj na vrtu, bo zagotovo zadovoljen tudi s cenovno ugodnejšimi aparati, ki jih lahko dobi tudi brezplačno na naročilnico ZZZS, ki jo izda ORL specialist .

Na drugi strani pa bo zahtevnejši uporabnik, ki se dnevno sooča z različnimi situacijami, zagotovo videl prednosti in korist vseh dodatnih funkcij, ki jih aparati visoko cenovnega razreda ponujajo.


Izkušnja uporabe slušnega aparata v realnem življenju pred nakupom je neprecenljiva, tako najbolje vidimo, katere funkcionalnosti resnično potrebujemo in kateri modeli nam ustrezajo.


Pri nas kar 3-mesece brezplačno in neobvezujoče preizkusite različne slušne aparate, v vseh cenovnih razredih, brez obveze, da aparat nato tudi kupite.

Slušni aparat je za vas lahko v celoti brezplačen. Če vam je ORL specialist napisal naročilnico za slušni aparat, lahko tega pri nas preizkušate in dobite popolnoma brezplačno. 

Kar vedno poudarimo je, da kakovost slušnih aparatov preko ZZZS naročilnice ni nič slabša od tistih, ki bi jih kupili vi sami.

Zavezani smo, da ponujamo kakovostne rešitve, zato smo prepričani, da boste z novim slušnim aparatom zadovoljni. 

Gre za trditev, ki ne drži. Slušni aparati so seveda v različnih cenovnih razponih, za naš asortiman smo izbrali takšne, ki so primerni za vsakega. Tako najdete cenejše rešitve, ki so še vedno zelo kakovostne, že od 180 € dalje. Pri dražjih slušnih aparatih je glavna razlika v razponu funkcionalnosti in povezljivosti.

Že z najcenejšo izbiro boste dobili kvaliteten in sodoben slušni aparat. Nudimo vam tudi plačilo na obroke.

Mogoče so vaše slutnje pravilne in upravičene. Da bomo to ocenili strokovno in izmerili kakšen je vaš sluh vam predlagamo, da nas kontaktirate za brezplačen test sluha. 

Test sluha je enostaven in ne traja dolgo. Poteka na način, da vas posedemo v miren prostor s slušalkami. Glede na slišano morate potem izbrati rešitve oziroma označiti kar slišite.  Postopek traja od 10 do 15 minut. Potem vam predstavimo rezultate in se skupaj pogovorimo o možnostih, če se izkaže, da bi vam slušni aparat prišel prav. 

Razumemo, da je težko izbrati, zato stranke najraje povabimo k nam v poslovalnico, kjer vam lahko predstavimo posamezen aparat, njegove prednosti, omejitve ter vam ponudimo, da vsakega preizkusite tudi v praksi. 

Omejitev ni. Veliko smo vlagali v izobraževanje in razvoj, zato vam lahko sedaj nudimo celostne rešitve za sluh, tako za tiste, ki imate manjšo okvaro sluha, kot tiste z globoko naglušnostjo. 

Slušni aparati so v preteklosti res šumeli, piskali in brneli. Dandanes pa sta razvoj in tehnologija omogočila popolno odpravo takšnih težav. Naši aparati ne šumijo ali brnijo. In o tem se boste lahko tudi sami prepričali v 3-mesečnem brezplačnem obdobju. 

Verjetno je ta trditev držala v preteklosti, ko slušni aparati še niso bili tako razviti in dodelani kot danes. Stranke poročajo, da je nošenje Beltone slušnih aparatov prijetno, nemoteče in da večkrat pozabijo, da ga sploh imajo v ušesu. Vsakemu posamezniku nastavimo slušni aparat tako, da je najbolj prilagojen in udoben za njegova ušesa. 

Slušni aparati, ki jih ponujamo so precej skriti in jih večina ljudi v vaši bližini ne bo uspela opaziti. Predlagamo, da se o tem, koliko so vidni in opazni prepričate sami v naši poslovalnici. 

Če imate možnost vam svetujemo, da pridete z nekom od bližnjih ali s prijateljem, njihova bližina vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah. 

Čeprav bo za vas vse skupaj novo, ne rabite skrbeti. Slušni akustik se vam bo v celoti posvetil in si vzel čas za vsa vaša vprašanja. 

Vedno najprej opravimo pregled ušes z otoskopom, sledi pogovor o tem, kje vas naglušnost najbolj ovira. Nato opravimo test sluha, med katerim boste prisluhnili različnim tonom ter označili tiste, katere slišite. 

Če vam je na osnovi testa ugotovljena naglušnost, vam bomo predstavili nabor slušnih aparatov in priporočili tistega, ki ustreza vašim potrebam. 

Po želji lahko še isti dan slušni aparat nastavimo in prilagodimo glede na vašo okvaro sluha, vi pa ga v svojem domačem okolju preizkusite. V obdobju 3 mesecev je preizkušanje povsem brezplačno, brez obveze do nakupa. 

Pokličite sedaj in se naročite na brezplačen posvet in pregled sluha pri nas!

Naročilo na brezplačen posvet pri nas v Novi Gorici ali v Postojni

Preko spodnjega obrazca se lahko naročite na brezplačen pregled sluha in/ali posvet pri nas. Pričakali vas bomo, vam vse razložili, vodili skozi postopek in vam pomagali pri najboljši izbiri za vas.

BONUS D.O.O.

PE NOVA GORICA | Erjavčeva 30, Nova Gorica

PE POSTOJNA | Center Vitalis, Prešernova 1, Postojna

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 12:00 – 19:00
Torek: 12:00 – 19:00
Sreda: 08:30 – 15:30
Četrtek: 08:30 – 15:30
Petek: 08:30 – 15:30
Sobota: Po dogovoru
Nedelja: Zaprto