Bonus d.o.o. prodaja in servis slušnih aparatov Beltone

Bonus d.o.o. Nova Gorica

Smo družinsko podjetje, polno entuzijazma in energije, predvsem pa želje pomagati ljudem slišati bolje. V zadnjem desetletju delovanja smo prehodili dolgo pot neprestanega izobraževanja in usposabljanja ter pridobili dovolj izkušenj in znanja, da se danes lahko suvereno spopadamo tudi z najtežjimi oblikami naglušnosti. Vso to pot smo prehodili skupaj z Beltonom, ki je del velike mednarodne korporacije GN ReSound s sedežem na Danskem. S 75-letno tradicijo so eden največjih in vodilnih igralcev v svetu slušnih aparatov.

Kljub hitremu razvoju, ki ga poganjajo bliskovite tehnološke spremembe, pa tudi dandanes, v dobi digitalizacije, sluh ostaja nekaj zelo osebnega. In prizadevamo si, da prav takšen ostane tudi naš pristop in naša storitev: vsakega kupca obravnavamo kar se da individualno, mu posvetimo dovolj časa in pozornosti ter skupaj poiščemo ustrezno rešitev za kakršnekoli težave s sluhom – v skladu s specifičnimi potrebami, željami in življenjskim slogom posameznika.
Smo tudi partner in pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), zato vam omogočamo pridobiti slušni aparat z napotnico vašega zdravnika in naročilnico zavoda, brez kakršnega koli doplačila. Pri tem vam zagotavljamo, da je tudi naš slušni aparat, ki ga je mogoče dobiti brez doplačila, izdelek najsodobnejše tehnologije in vrhunske kvalitete.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši poslovalnici na Erjavčevi ulici v Novi Gorici ter se sami prepričate o kvaliteti naših izdelkov in storitev. Sprejeli vas bomo z velikim nasmehom!