Beltone Rely

Beltone RELY
slušni aparati

Zaupajte v svoj sluh

Osredotočite se na najpomembnejše zvoke

Okvara sluha vas ne sme ovirati, da ne bi živeli polnega življenja. Slušni aparat Beltone Rely je zato zasnovan tako, da zagotavlja rešitev za sluh z odlično kakovostjo zvoka, dolgotrajno zmogljivostjo ponovnega polnjenja in udobno obliko, ki se prilega vsakemu ušesu.

Brezhiben zvok

Ne glede na to, ali ste na zmenku ali se družite s prijatelji, slišali boste vsako besedo. Beltone Rely je zasnovan na podlagi naše preizkušene in preverjene tehnologije, ki zagotavlja brezhiben zvok ne glede na to, kje se nahajate.

Napredna tehnologija omogoča, da oba slušna aparata delujeta skupaj in vam pomagata osredotočiti se na poslušanje najpomembnejših zvokov pred vami, hkrati pa se zavedate drugih zvokov iz ozadja – tudi v hrupnih okoljih.

Rešitev, na katero se lahko zanesete

Prvi korak na poti k izboljšanju sluha je zelo pomemben, zato je ključnega pomena, da izberete zanesljiv slušni aparat, ki ustreza vašemu sluhu, načinu življenja in vašim željam. Beltone Rely z našo preizkušeno tehnologijo ponuja zanesljivo polnjenje in številne funkcije povezljivosti po dostopni ceni. Prepričani smo, da je nastopil čas, ko si vsak zasluži, da lahko živi samozavestno in sproščeno, ker ve, da lahko zaupa svojemu sluhu.

Napredna tehnologija, ki uporabnikom omogoča več

Slušni aparat Beltone Rely nudi vse, kar potrebujete, da se boste počutili samozavestno v vseh okoliščinah. Skupaj z napredno tehnologijo, ki pomaga razločevati več zvokov istočasno, boste lahko vedno nadzorovali, kaj slišite. Sedaj boste brez težav slišali zvoke ter se lažje soočili z nenadnim neprijetnim hrupom, kot je loputanje z vrati.

Dolgoročna rešitev za sluh

Ohranite baterije polne, ne glede na to, kam vas življenje popelje

Ne glede na to, ali preživljate dan z vnuki ali se odpravljate na izlet, zdaj vam ni več treba skrbeti, da bi morali narediti premor in napolniti baterije.

Beltone Rely ima baterijo z dolgo življenjsko dobo, priložena pa sta mu tudi dva elegantna in zmogljiva polnilnika, ki jima lahko zaupate: premium in namizni.
Premium polnilnik lahko uporabljate tudi kot prenosno in zaščitno škatlico, kar je nadvse priročno na potovanjih.

Premium polnilnik

Namizni polnilnik

Zasnovano z mislijo na vas

Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami, ki ustrezajo vašim željam

S pestrim naborom barv in oblikovanj boste lahko samozavestno uporabljali slušni aparat, ki najbolje ustreza vašemu načinu življenja. Beltone Rely nudi 10 različnih modelov v petih barvah, ki se ujemajo z vašimi lasmi in kožo. Sedaj lahko vsak dan preživite z diskretno, udobno in zanesljivo rešitvijo za sluh.
ReSound Key 77 BTE thin tube Color Line Up Line-up

Barve