Kontrola sluha: Odgovori na tri najpogostejša vprašanja

Preizkus sluha je tako enostaven in neboleč, da se boste vprašali, zakaj ste tako dolgo odlašali in niste ukrepali že prej. Pomislite na vse čudovite zvoke in glasove, ki ste jih ves ta čas zamujali! Naj vam pomagamo na poti do boljšega sluha. 

 

Kje lahko opravim kontrolo sluha?

Brezplačno kontrolo sluha izvajamo v naši poslovalnici Bonus, v Postojni in Novi Gorici. Na pregled sluha se enostavno naročite preko telefona ali spletnega obrazca. Test sluha je enostaven in ne traja dolgo, od 10 do 15 minut. Potem vam predstavimo rezultate in se skupaj pogovorimo o možnostih, če se izkaže, da bi vam slušni aparat prišel prav.

 

Kako poteka kontrola sluha?

Če imate možnost vam svetujemo, da pridete z nekom od bližnjih ali s prijateljem, njihova bližina vam bo v pomoč pri nadaljnjih odločitvah. Čeprav bo za vas vse skupaj novo, ne rabite skrbeti. Slušni akustik se vam bo v celoti posvetil in si vzel čas za vsa vaša vprašanja:

  1. Najprej opravimo pregled ušes z otoskopom.
  2. Sledi pogovor o tem, kje vas naglušnost najbolj ovira.
  3. Nato opravimo test sluha, med katerim boste prisluhnili različnim tonom ter označili tiste, katere slišite.
  4. Če vam je na osnovi testa ugotovljena naglušnost, vam bomo predstavili nabor slušnih aparatov in priporočili tistega, ki ustreza vašim potrebam.
  5. Po želji lahko še isti dan slušni aparat nastavimo in prilagodimo glede na vašo okvaro sluha, vi pa ga v svojem domačem okolju preizkusite. V obdobju 3 mesecev je preizkušanje slušnega aparata povsem brezplačno, brez obveze do nakupa.

 

Je možen preizkus sluha preko spleta?

Če želite preveriti, ali imate okvaro sluha, preden se odločite za rezervacijo termina, vam nudimo enostaven spletni preizkus, ki vam bo pokazal stopnjo okvare sluha.

Kliknite tukaj in opravite naš brezplačni spletni preizkus sluha zdaj! Če sumite, da imate okvaro sluha, vam kljub temu priporočamo, da obiščete ordinacijo podjetja Bonus ter opravite celovit preizkus sluha in pregled.

 

Opažate, da imate težave s sluhom?

Ne odlašajte in se naročite na brezplačni posvet z meritvijo sluha pri nas, v Postojni ali Novi Gorici. Za termin nas kontaktirajte:

preko spletnega obrazca

telefona: 031 601 581

ali elektronske pošte: bonus.doo@siol.net

Le tako bomo lahko strokovno ocenili stopnjo okvare sluha in vam predlagali rešitve za boljši sluh.