Je slušni aparat res lahko “neviden”?

Pogoste zmote o slušnih aparatih so, da so ti ogromni in nepraktični ter da jih lahko vsi vidijo. Vse tri zmote so pretirane in ne bi mogle biti dlje od resnice. Pri podjetju Bonus ponujamo številne različne modele slušnih aparatov Beltone, vključno s tistimi, ki so nameščeni v sluhovodu in so za druge nevidni. Nihče ne bo vedel, da nosite slušni aparat, če ne bo namerno strmel v vaše uho!

Predstavljamo tri modele slušnih aparatov, ki so praktično nevidni:

 

Sluhovodni slušni aparati (CIC)

Sluhovodni slušni aparati, znani tudi kot slušni aparati, ki so nameščeni „neposredno v sluhovodu“ (CIC), so majhni slušni aparati, ki so izdelani iz odtisa sluhovoda v notranjosti ušesa, kar zagotavlja popolno prileganje. Ta vrsta slušnih aparatov je primerna predvsem za osebe z blago do zmerno okvaro sluha.

 

Vušesni slušni aparati (ITE)

Vušesni slušni aparati (ITE) so prav tako izdelani po meri na podlagi odtisa zunanjega dela ušesa. Ti slušni aparati so večji od sluhovodnih slušnih aparatov in so primerni za osebe z blago do hudo okvaro sluha.

 

Sluhovodni slušni aparati (ITC)

Sluhovodni slušni aparati (ITC) so prav tako izdelani po meri na podlagi odtisa sluhovoda in njegove okolice. So nekoliko večji od slušnih aparatov CIC, a so še vedno praktično nevidni za ljudi, ki vas obkrožajo. Ti slušni aparati omogočajo enostavno vstavljanje in odstranjevanje ter zagotavljajo daljšo življenjsko dobo baterije. Primerni so predvsem za osebe z blago do zmerno okvaro sluha.

 

Opažate, da imate težave s sluhom?

Ne odlašajte in se naročite na brezplačni posvet z meritvijo sluha pri nas, v Postojni ali Novi Gorici. Za termin nas kontaktirajte:

preko spletnega obrazca

telefona: 031 601 581

ali elektronske pošte: bonus.doo@siol.net

Le tako bomo lahko strokovno ocenili stopnjo okvare sluha in vam predlagali rešitve za boljši sluh.