Beltone ORIGIN

Osnova je v kvaliteten zvok

Beltone ORIGIN je bil zasnovan na preprosti predpostavki: narediti slušni aparat z napredno tehnologijo in omogočiti široki populaciji dostop do kvalitetnih slušnih pripomočkov.
Uporabili smo napredno Beltone tehnologijo, jo nekoliko poenostavili in razvili slušni aparat, ki še vedno prinaša dobro kvaliteto zvoka in je obenem enostaven za uporabo.

Napredne funkcije za boljši sluh

Beltone ORIGIN lahko pomembno izboljša kvaliteto vašega življenja.

  • Mikrofon se osredotoči na govor in ga ojači, kadar in kjer to želite, zato so glasovi iz ozadja nekoliko manj moteči.
  • Pomaga nevtralizirati morebitne odmeve in moteče piskajoče glasove, da slišite čisto in jasno.
  • Posebna prevleka iz nano materialov HPF80 NanoBlock™ ščiti slušni aparat pred vlago in umazanijo, zato bo imel daljšo življenjsko dobo.

Izbor modelov po vaših željah in potrebah

Beltone ORIGIN ponuja široko paleto modelov v vseh jakostnih nivojih, od v-ušesnih, narejenih po meri, do za-ušesnih, z možnostjo t.i. odprte prilagoditve (sluhovod ni zaprt, poslušanje je bolj naravno). Poleg tega so vsi Beltone ORIGIN aparati na voljo v večih barvnih odtenkih, ki jih lahko po želji uskladite z barvo vaše kože ali las.

Enostaven za uporabo in dostopen vsem

Z modelom ORIGIN je Beltonu uspelo razviti sodoben slušni aparat, ki omogoča visoko kvaliteto glasu, a je zaradi odličnega razmerja med ceno in kvaliteto dostopen najširši populaciji.


Vse modele Beltone ORIGIN, od v-ušesnih do za-ušesnih z odprtim sistemom prilagoditve, je mogoče pridobiti tudi z napotnico vašega zdravnika in naročilnico Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Omogočimo vam, da je ta napreden slušni aparat lahko vaš, povsem brez doplačila.