Beltone BOOST MAX

Beltone BOOST MAX

Kot kažejo raziskave, je največji izziv ljudi z močno naglušnostjo, slišati in razumeti govor v hrupnem okolju. Beltone Boost Max je bil oblikovan in razvit specifično za potrebe uporabnikov z močno do globoko naglušnostjo. Zagotavlja maksimalno ojačenje, a kljub temu vrhunsko in naravno kvaliteto zvoka v vsakem okolju. Povrnil vam bo občutek samozavesti, varnosti in kontrole in s tem bistveno izboljšal kvaliteto vašega življenja.

Moč jasnega in čistega zvoka

Beltone Boost Max spada v najvišji kvalitetni razred. Z vrsto inovativnih rešitev za procesiranje zvoka, ki izboljšajo jasnost govora, je idealna rešitev za globoko naglušnost in najtežje slušne izzive. Jasen in čist zvok omogočajo zlasti:

Feedback Eraser™

Povsem odpravi neprijetno piskanje in šumenje v aparatu

Sound Shifter™

Pripomore k popolnemu zvočnemu spektru. Omogoča jasno slišati tudi zvoke višjih frekvenc, kot so otroški glasovi ali žvrgolenje ptic.

CrossLink Directionality™

Avtomatično uravnava nastavitve in omogoča, da jasno slišite govor, obenem pa tudi vse glasove iz ozadja, ki so pomembni. Jasno boste ločili od kod prihajajo glasovi, kar vas bo povsem približalo naravnemu sluhu.

 

Kljub temu, da je Beltone Boost Max izjemno zmogljiv slušni inštrument, kvaliteta zvoka v ničemer ni kompromitirana. CrossLink Directionality™, v kombinaciji z inovativno funkcijo Personal Sound ID™, daje pojmu »personaliziranega« sluha povsem nove razsežnosti. Zaradi boljšega razumevanja govora ter lažje zaznave od kod prihaja, omogoča boljše občutenje prostora. Uporabnikom samim in ne njihovim slušnim aparatom omogoča, da se sproti odločajo čemu bodo bolj prisluhnili. S tem si ustvarjajo svojo lastno, »osebno zvočno identiteto«.

Kombinacija moči in čistega zvoka pri Beltone Boost Max pomeni najboljšo možno izbiro in pomoč tistim, ki trpijo zaradi hude naglušnosti. V primerjavi s konvencionalnimi slušnimi pripomočki, omogoča:

večjo čistost zvoka
0 %
boljše razumevanje govora v hrupu
0 %

Moč popolnega nadzora

Z aparatom Beltone Boost Max lahko s pomočjo ustrezne aplikacije (Beltone HearPlus) usmerjate glasove iz vašega pametnega telefona neposredno v slušni aparat. Tako lahko udobno telefonirate ali poslušate vašo najljubšo glasbo. Raziskave kažejo, da z neposrednim usmerjanjem zvoka iz telefona, podprtim s sliko sogovornika na telefonu (FaceTime), dosežete v povprečju 70% boljše razumevanje govora kot pri običajnem (akustičnem) telefoniranju.
Na osnovi pionirske 2,4 GHz brezžične tehnologije vam Beltone BoostMax omogoča nevidno povezljivost s celotno linijo Beltone brezžičnih dodatkov:

Beltone Remote Control

Beltone Direct TV Link

Beltone Direct Phone Link

Beltone myPAL

Beltone Direct Remote Control™

Za popolno brezžično upravljanje vaših aparatov, spreminjanje glasnosti, nastavljanje programov ali preklapljanje med TV, PC-jem ali stereom.

Beltone Direct TV Link™

Za neposredno brezžično povezavo z vašim televizorjem, stereom ali PC-jem. Nastavite si želeno glasnost televizorja, ne da bi pri tem motili ostale v prostoru.

Beltone Direct Phone Link™

Za brezžično povezavo z vašim telefonom, ki omogoča tudi prosto ročno telefoniranje.

Beltone myPAL™

Za brezžično povezavo z osebnim prenosnim mikrofončkom, ki prestreza oddaljene zvoke in jih usmerja neposredno v slušne aparate. Pripnete ga lahko turističnemu vodiču ali sopotniku na zadnjem sedežu avtomobila.

Naše izkušnje in statistika kažejo, da uporabniki brezžičnih dodatkov dosegajo 94% zadovoljstvo, kar je občutno višje kot pri tistih, ki dodatkov ne uporabljajo.

Moč popolne podpore kjerkoli in kadarkoli

Naša pionirska tehnologija za daljinsko upravljanje s funkcijo Remote Care™ omogoča fine nastavitve vašega Beltone Boost Max aparata tudi na daljavo. Lahko ste na potovanju v tujini, na dopustu ali v nakupovalnem centru, vaš strokovnjak – slušni akustik bo vedno pri roki. Dovolj je, da si na vaš telefon prenesete brezplačno aplikacijo Beltone HearMax™ iz App Store ali Google Play. Z njeno pomočjo si boste zagotovili vse spremembe finih nastavitev, brez osebnega obiska naše ordinacije. Ta napredna aplikacija omogoča tudi kontrolo glasnosti, menjavo programov, zmanjšanje zvokov hrupa, vklop funkcije za osredotočenje na govor – vse neposredno s pomočjo vašega telefona.
Za uporabnike, ki jih muči tinitus, je na voljo brezplačna aplikacija Beltone Tinitus Calmer™, ki s pomočjo kombinacije zvočne terapije in posebnih vaj za sprostitev, pomaga blažiti in odpravljati neprijetne posledice tinitusa.

Moč vrhunskega oblikovanja in udobnosti

S svojim ergonomičnim dizajnom, ki se elegantno prilega za ušesom, je Beltone Boost Max udoben za nošenje. Kot vsi Beltone aparati, je površinsko zaščiten s posebno NanoBlock zaščito proti vlagi in umazaniji, ki mu podaljša življenjsko dobo.
Na voljo je v različnih barvnih odtenkih, ki lahko zadovoljijo vsako vašo željo.