Pluggerz Čepki za motoriste

Pluggerz Čepki za motoriste

Pluggerz čepki za na cesto so odlični za motoriste, Go Kart voznike, tekmovalce in ljubitelje motošporta. Stalni zvoki motorja in hrup vetra lahko povzročijo trajno poškodbo sluha.

Edinstveni filter ublaži škodljiv hrup na varno raven, obenem pa lahko sliši prometne signale in opozorilne naprave. Pluggerz čepki se odlično prilegajo in se lahko udobno nosijo pod čelado.

25.00 z DDV

Opis

Pluggerz Road so na voljo kot univerzalni čepi ali kot čepi narejeni po meri – za to opcijo je potrebno vzeti mero vašega ušesa, zato nas pokličite ali nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali!

 

Navodila za vstavljanje Pluggerz Uni-Fit čepkov

 

Vstavljanje

Preverite, da so Pluggerz pred uporabo čisti.

Primite konico ušesa in ga povlecite nekoliko navzgor in nazaj.

V uho vstavite zaščito za ušesa.

Spustite uho in še enkrat potisnite čep v ušesa.

 

Vzdrževanje

Pluggerz so čepki za večkratno uporabo, ki nudijo popolno zaščito le, če jih nosite neprekinjeno. Silikonski material je prijazen vaši koži. Pluggerz je tudi higienska rešitev, saj se zlahka čistijo z milom in vodo, vendar jih je treba najprej odstraniti, ker filtri niso vodoodporni. Vedno jih je treba pred sušenjem pravilno osušiti.

 

Opozorilo

Če Pluggerz ni pravilno vstavljen v ušesa ali če se navodila ne upoštevajo, bo to negativno vplivalo na zaščito, ki jo ponujajo. Stik s kemikalijami lahko vpliva tudi na zaščito, ki jo zagotavljajo

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pluggerz Čepki za motoriste”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja