Beltone IMAGINE™

Beltone Imagine™
slušni aparati po vaši meri

Predstavljamo vam prvi slušni aparat izdelan povsem po meri uporabnika.

Zahvaljujoč tehnologiji M&RIE*.

Doživite revolucionarni slušni aparat, ki dviguje standarde na področju slušnih pripomočkov. Po več letih inovativnega dela smo ustvarili aparat, ki se lahko v celoti prilagodi uporabniku. Naša napredna tehnologija slušnih aparatov se prilagodi obliki uporabnikovega ušesa in proizvede povsem naraven zvok – kot v naravi. Zdaj se boste v vsakem okolju počutili bolj samozavestno,
saj boste vedeli, da odlično slišite, povsem razumete svojo okolico in prepoznate govor tudi v najzahtevnejših okoliščinah.

Beltone skupaj z izjemnim zvokom zagotavlja tudi prilagojeno podporo in vam stoji ob strani ob vsakem koraku na poti do večjega slušnega udobja.

* Popolnoma opremljen slušni aparat s tehnologijo M&RIE (mikrofonom in sprejemnikom v ušesu) in dvema usmerjenima mikrofonoma.

BELTONE IMAGINE video

Oglejte si Beltone Imagine video

Prilagojen ZVOK

Oglejte si Beltone Imagine video o zvoku

Slišite tako, kot je narava želela

Predstavljamo vam Beltone Imagine, prvi slušni aparat na svetu, ki uporablja obliko človekovega ušesa, da zagotovi povsem prilagojen zvok.

Z inovativnim pristopom smo želeli tehnologijo slušnih aparatov dvigniti na višjo raven in prepričani smo, da smo s slušnim aparatom Beltone Imagine dosegli nekaj resnično revolucionarnega. Naša nova slušna tehnologija, ki združuje mikrofon in sprejemnik v ušesu (M&RIE), filtrira in zagotavlja najbolj naraven zvok doslej. M&RIE je rešitev za sluh, ki je povsem drugačna od ostalih. Deluje v skladu z vašo edinstveno obliko ušesa, da lahko sprejema zvok na povsem naraven način.

Inovativna oblika in vrhunska kakovost zvoka

Inovativna oblika slušnega aparata M&RIE brez težav sprejme in obdela več zvokov hkrati. To vam omogoča vrhunsko kakovost zvoka, popolno razumevanje okolice in še boljše prepoznavanje govora kot doslej – tako boste vedno in povsod samozavestni in prepričani, da dobro slišite.

Ko uporabljate Beltone Imagine, se lahko osredotočite na tisto, kar želite slišati, ne da bi pri tem preslišali ostale zvoke iz ozadja. Zdaj lahko znova uživate v izmenjavi mnenj s sogovorniki in samozavestno sodelujete v pogovorih v vseh okoliščinah.

Deluje v vseh okoliščinah

Olajša in polepša vam dan

S slušnim aparatom Beltone Imagine boste imeli svoj sluh vedno pod nadzorom.

Zaradi naše inovativne tehnologije CrossLink Directionality 3 boste z lahkoto spremljali svojo okolico in se osredotočili na zgolj na najpomembnejše zvoke. Tehnologija nenehno spremlja vse zvoke iz okolja, zato lahko hitro in preprosto izberete, kateri zvok želite slišati, ter zagotavlja najboljše razumevanje govora brez kakršnih koli motenj, saj se samodejno prilagaja posameznim okoliščinam. V družbi se boste počutili bolj vključene in s tem prijetneje.

Vključite se v pogovor

Ni pomembno, kako zahtevne so okoliščine, nova funkcija Ultra Focus poskrbi za odlično razumevanje govora. Ko se znajdete v za sluh zahtevnih okoljih, na primer v polni restavraciji ali na prireditvi na prostem, in želite slišati samo zvok pred vami, preprosto vklopite program Ultra Focus. To storite na slušnem aparatu ali z aplikacijo Beltone HearMax™ na pametnem telefonu. Ko je vklopljen način Ultra Focus, se oba slušna aparata osredotočita na sprejem zvoka pred vami in ob tem
odstranita moteče zvoke iz okolice. Zdaj se lahko sprostite in uživate pogovorih kjerkoli in kadarkoli.

Ostanite povezani z vašimi najljubšimi storitvami prek neposrednega pretakanja zvoka iz iOS in Android™ naprav.

Beltone Imagine ponuja široke možnosti pretakanja vsebin s tehnologijo Bluetooth® Low Energy za naprave iOS in vedno več naprav Android. S to vrhunsko tehnologijo boste prejeli čist zvok neposredno v slušni aparat.

Z Beltone Imagine Bluetooth Low-Energy in neposrednim pretakanjem priljubljenih storitev se boste počutili pogumne in svobodne. Uživajte v telefonskih klicih, storitvah GPS, internetnem radiu, glasbi, podcastih in zvočnih knjigah. Naša posodobljena tehnologija podpira pretakanje iz več virov, kar odpravlja zakasnitve zaradi vzpostavitve povezave. Zdaj vam ni več treba skrbeti, da bi zamudili začetek pomembnega telefonskega klica ali da ne bi slišali ukazov iz sistema GPS.

Ostanite povezani

S številnimi funkcijami povezljivosti, ki jih ponuja slušni aparat Beltone Imagine, boste ostali povezani z vsemi priljubljenimi tehnologijami za komunikacijo in prosti čas. Izbirate lahko med številnimi brezžičnimi dodatki, ki ponujajo dodatne načine za prilagajanje delovanja slušnega aparata po vaši meri.

Številni načini povezovanja

Beltone HearMax je intuitivna aplikacija za uporabnike slušnih aparatov Beltone Imagine. Neposredno iz naprave iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch ali Android naprave lahko preprosto upravljate glasnost, izbirate programe, zmanjšujete moteče zvoke, ojačate govor in drugo. Aplikacijo brezplačno prenesite iz trgovine App Store ali Google Play in začnite upravljati vse nastavitve zvoka po vaših željah.

Beltone TV Link 2

Pretaka zvok neposredno iz katerekoli televizije v slušni aparat za brezskrben ogled vaših najljubših filmov ali oddaj
ter jasen in razločen zvok.

Beltone Phone Link 2

Uživajte v prostoročnih telefonskih klicih in pretakanju pogovorov neposredno v slušni aparat prek tehnologije Bluetooth za enostavno brezžično telefoniranje.

Beltone Remote Control in Remote Control 2

S tema dvema upravljalnikoma lahko hitro in enostavno nastavljate glasnost in izbirate programe za televizijo, radio, računalnik itd.

Beltone myPAL Pro in myPAL Micro

Naprave pritrdite na svoje prijatelje, sodelavce ali družinske člane in zagotovite najbolj čist zvok in razumevanje govora, kjerkoli se nahajate.

Podpora po vaših željah

Ni pomembno, ali se prvič srečujete s slušnimi aparati ali ste jih že dodobra spoznali – tukaj smo, da vam pomagamo na vsakem vašem koraku.

Prizadevamo si, da lahko svoje slušne aparate uporabljate tako, da boste živeli polno življenje! V živo v poslovalnici ali kar v udobju vašega doma s pomočjo storitve Beltone Remote Care Live vam bomo pomagali in poskrbeli, da bodo vaši slušni aparati vedno delovali natanko tako, kot želite.

Podpora kjerkoli in kadarkoli

S funkcijo Beltone Remote Care Live omogočamo podporo pri uporabi slušnega aparata kar iz udobja vašega doma. Naša najnovejša tehnologija video klepeta omogoča neposreden stik med vami in strokovnjakom za sluh prek aplikacije Beltone HearMax, da lahko hitro rešite morebitne težave ter na daljavo prilagodite svoj slušni aparat. Kadarkoli boste potrebovali pomoč, vam bomo pomagali s personalizirano podporo, tudi na daljavo.

Kako deluje storitev Beltone Remote Care Live

uporabnik4

1. Strokovnjak za sluh začne video kliciz svoje pisarne ob dogovorjenem času.

uporabnik3

2. Vi preprosto sprejmete klic.

uporabnik2

3. Strokovnjak za sluh v realnem času natančno prilagodi vaš slušni aparat glede na vaše želje.

uporabnik1

4. Končni rezultat je natančno nastavljen slušni aparat – ne glede na to, kje se nahajate.

Oblikovanje po vaši meri

Slušni aparat Beltone Imagine je izdelan po vaši meri. Ustvarili smo nov dizajn, ki nudi izboljšano estetiko in udobno prileganje. Slušni aparat je udobno nameščen v ušesu, zato je enostaven za rokovanje in ponuja še višjo stopnjo udobja. Pester nabor barv elegantno dopolnjuje barvo vaših las ali kože, zato je
slušni aparat bolj diskreten kot kdaj koli prej. Beltone Imagine ponuja tri oblike in dva načina polnjenja za najvišjo stopnjo prilagodljivosti in personalizacije.

Izberite najljubšo barvo

Ker smo si ljudje različni, je bogata izbira zelo pomembna. Beltone Imagine je na voljo v različnih barvah, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim lasem, koži in življenjskemu slogu. Izbirate lahko med barvami, kot so
Sparkling Silver, Champagne, Gold, Bronze, Warm Grey, Graphite, Espresso in Deep Black.

Oblikovan za popolno prileganje

Slušni aparati Beltone Imagine so bili izdelani z mislijo na uporabnika. Novi dizajn je rezultat naših izkušenj, da morajo biti slušni aparati čim bolj diskretni in udobni, tako da jih lahko enostavno nosite ves dan. Zaščitna in ergonomska zasnova slušnih aparatov Beltone Imagine zagotavlja vrhunsko zanesljivost in preprosto uporabo. Na voljo je več modelov z različnimi opcijami polnjenja, tako da lahko izberete slog, ki vam najbolj ugaja.

Enostavno polnjenje

Beltone Imagine ponuja dve vrsti elegantnih in visokozmogljivih polnilnikov, ki ustrezajo vašim potrebam, željam in življenjskemu
slogu. Polnilnike lahko uporabljate tudi kot prenosno in zaščitno škatlico, kar je nadvse priročno na potovanjih.

premium polnilnik
Premium polnilnik
standardni polnilnik imagine
Standardni polnilnik

5 GLAVNIH razlogov, zakaj izbrati Beltone Imagine™

1

SLUH PO VAŠI MERI

Številni slušni aparati zajemajo zvok zgolj z dvema mikrofonoma na vrhu ušesa. Tehnologija v slušnem aparatu nato pomaga izboljšati tiste pomanjkljivosti, ki manjkajo v zvoku.

Beltone Imagine™ s tehnologijo M&RIE (z mikrofonom in sprejemnikom v ušesu) uvaja tretji mikrofon v sluhovodu. To omogoča sprejemanje zvoka neposredno v ušesu, tako kot to poteka naravno.

prilagojena podpora

2

POPOLN OBČUTEK ZA SMER IN GLOBINO

Z zajemom zvoka v ušesu možgani lažje razberejo, od kod prihajajo zvoki. Temu pravimo lokalizacija. V primerjavi z običajnimi slušnimi rešitvami uporabniki slušnih aparatov s tehnologijo M&RIE veliko
natančneje prepoznajo*, od kod prihajajo zvoki.

prilagojena povezljivost

3

POSLOVITE SE OD HRUPA VETRA

Zaradi oblike zunanjega dela ušesa je sluhovod naravno zaščiten pred hrupom vetra. Beltone Imagine s tehnologijo M&RIE je to lastnost izkoristil tako, da tretji mikrofon namešča tja, kjer je naravno zaščiten
pred vetrom, in sicer v uporabnikov sluhovod. Zaradi te lege se je znatno zmanjšal* prekomerni hrup, ki ga slišijo številni uporabniki običajnih slušnih aparatov pri zaušesnih mikrofonih.

prilagojen zvok

4

PREPROSTO TELEFONIRANJE

Uživajte v telefonskih klicih brez pretakanja podatkov tako, da mobilni telefon držite tik ob ušesu.


Beltone Imagine s tehnologijo M&RIE uporablja tretji mikrofon v ušesu, da razločno zazna pogovor
brez nadležnih piskov.

preprosto telefoniranje

5

NAJBOLJ ŽELENA REŠITEV!

90 % uporabnikov je izbralo tehnologijo M&RIE* zaradi naravne kakovosti zvoka.
»Pri mojem slušnem aparatu Beltone Imagine je verjetno največja pridobitev bila ta, da se lahko
pogovarjam z ženo. Ker ima tako nežen glas, sem jo brez slušnega aparata res težko slišal.«
Jeff Schultz, uporabnik slušnega aparata Beltone Imagine.

uporabniki slusnih aparatov srecnejsi in bolj zdravi

* Vir: Inovativna tehnologija sprejemnika v ušesu omogoča, da uporabniki »slišijo s svojimi ušesi«. Bela knjiga. Groth, 2020.
1 Za 10 % bolj natančno prepoznavanje zvoka od spredaj in od zadaj pri osebah z blago okvaro sluha v primerjavi z običajnimi konfiguracijami mikrofonov.
2 Za 15 dB manj hrupa vetra brez zmanjšanja ojačitve v primerjavi s sprejemanjem zvoka iz vseh smeri.
3 Pri osebah z blago okvaro sluha in v primerjavi s kompenzacijo uhlja in sprejemanjem zvoka iz vseh smeri.