Beltone ALLY

Beltone Ally

Jaz & moj Ally

Boljši sluh. Boljša kvaliteta življenja

Beltone Ally ™

Beltone Ally - Prijatelj,
na katerega se lahko zaneseš

Beltone Ally je lahko idealna izbira za tiste, ki iščejo napredno, a obenem cenovno sprejemljivo rešitev, ki že povsem približa naraven sluh. Uporablja napredno tehnologijo a je obenem enostaven in dostopen vsem.

Odlikujejo ga tudi preizkušena in trpežna ohišja ter široka paleta barvnih odtenkov. Modeli ALLY 2 in ALLY 3 lahko po naših izkušnjah zadovoljijo preko 90 odstotkov vseh uporabnikov s skoraj vsakršno naglušnostjo, od lažje do resne naglušnosti

Veseli smo, da lahko aparat Ally 2 pridobite tudi z naročilnico ZZZS povsem brez doplačila!

Širok izbor modelov

Beltone ALLY kot večina drugih Beltonovih aparatov ponuja široko paleto modelov, od v ušesnih, narejenih po meri, do zaušesnih z odprtim sluhovodom.

Ally 3 nudi tudi možnost slušalke v sluhovodu, ki omogoča veliko bolj naravno poslušanje. Je majhen, zato manj viden in zelo diskreten slušni aparat.

Prepričani smo, da boste v tem cenovnem razredu težko našli slušni aparat primerljive kvalitete in tako številnih funkcionalnosti. Preizkusite ga in se o tem prepričajte sami.

Ključne funkcije, ki odlikujejo Beltone ALLY

 • Manjša velikost modelov za diskreten izgled
 • Večje število kanalov za popoln približek naravnega sluha
 • Možnost zmanjšanja šuma vetra in hrupa
 • Odprava motečih odmevov in piskajočih šumov (Feedback Eraser)
 • Nano zaščita HPF80 NanoBlock™ za brezskrbno uporabo pri športu ali v dežju
 • Možnost uporabe dodatkov za daljinsko upravljanje in povezavo s televizorjem
 • Zaušesni modeli v sistemu odprte prilagoditve imajo sprejemnik v sluhovodu za boljšo kvaliteto sluha in boljše razumevanje govora v hrupnem okolju
 • Funkcija Speech Spotter™ pomaga določiti iz katere smeri prihajajo glasovi in omogoča lažje komuniciranje v večji družbi
 • Funkcija Sound Cleaner™ izloči neželene glasove iz ozadja (npr. klimatska napra-va) za jasen in čist zvok

S pomočjo naprednih funkcij procesiranja zvoka ter z vodilno in v tej kategoriji aparatov nikoli prej uporabljeno 2.4 GHz direktno brezžično tehnologijo, je Beltone ALLY eden vodilnih v svojem razredu.

Ta tehnologija omogoča brezžično delovanje in številne dodatne funkcije kot so: programska sinhronizacija, daljinsko upravljanje slušnih aparatov ter možnost brezžičnega usmerjanja katerihkoli zvokov iz vašega TV sprejemnika, telefona ali celo koncerta v živo, neposredno v vaš slušni aparat. Omogoča vam torej brez-žično povezavo z Beltone dodatki za bolj udobno življenje

 • Beltone Remote Control™ za daljinsko upravljanje slušnih aparatov
 • Beltone Direct TV Link™ za neposredno brezžično povezavo z vašim televizorjem

Beltone Ally - prava rešitev za vaš sluh

Pokličite nas ali se naročite na brezplačen posvet, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri pravega slušnega aparata za vas!